neděle 18. prosince 2016

CARTIER BAISER VOLÉ - EAU DE PARFUM

Prvním testovaným parfémem z krabičky překvapení od ELNINO byl parfém od známé značky CARTIER - BAISER VOLÉ

O značce Cartier

Cartier jistě netřeba dlouho představovat. Jedná se totiž o jeden z vůbec nejslavnějších šperkařských domů na světě. Málokdo ale ví, že kromě luxusních náhrdelníků, hodinek, prstenů atd., prodává i kosmetiku.Tato francouzská značka, založená roku 1847 Louis-Françoisem Cartierem, se zaměřuje na ty nejnáročnější zákazníky, kteří vyhledávají skutečně exkluzivní zboží a jsou ochotni za něj platit astronomické částky. Klenoty od Cartiera zdobily a zdobí nejen mnoho slavných herců či zpěváků, ale i příslušníků různých královských rodin. Nákup parfémů Cartier vás nicméně rozhodně nezruinuje. Ba právě naopak - jejich cena je až překvapivě nízká.Totéž se ovšem nedá říct o flakonech Cartier, které se na trhu objevily ještě o několik desítek let dřív, než první dvě vůně (Must de Cartier a Santos de Cartier). Tyto úchvatné lahvičky byly zdobeny ryzím zlatem a drahokamy a běžní smrtelníci si je v žádném případě nemohli dovolit.Cartier se může 
pochlubit tím, že jako jeden z velmi mála výrobců kosmetiky má svou vlastní parfumářku - slavnou Mathilde Laurent. Ta systematicky vyhledává nejvzácnější a nejkvalitnější ingredience a vytváří z nich vpravdě umělecká díla jako Cartier L'Heure Vertueuse III, Cartier Baiser Volé, Cartier de Lune a další. Stojí za zmínku, že se věnuje rovněž přípravě parfémů tzv. „na míru“, kterážto činnost je extrémně náročná na trpělivost i čas.Některé vůně Cartier jsou ostré, jiné naopak sladké. Každá z nich je však plná nespoutaných vášní. Ostatně, název výše zmíněného Baiser Volé lze přeložit jako „ukradený polibek“. Chcete-li podtrhnout svůj půvab a smyslnost, Cartier je pro vás bezesporu tou správnou volbou!Značka Cartier jistě zaujme všechny jedince, kteří se nebojí dát průchod svým emocím, chtějí vyzkoušet parfémy od geniální Mathilde Lauren, shánějí exkluzivní, ale současně finančně dostupnou kosmetiku.




Značku Cartier jsme se představili, nyní k samotnému parfému, který mě velice mile překvapil. Patřím do skupiny lidí, kterým málo co voní. Spíše mám ráda intenzivnější vůně, těžší, dalo by se říci, že mi spíše voní pánské vůně, než dámské. :-D
Kupodivu tato vůně mě velice zaujala a uvažuji i o zakoupení plného balení.
Vůně používám podle nálady, ročního období. Tuto vůni bych zařadila o vůní UNI- celoročních.
Nemusím vůně květinové ( a přímo nesnáším vůně, kde je růže) a světe div se, zde se objevuje lilie, že bych tedy změnila názor na vůně, kde se objevují květiny?


Popis parfému Cartier Baiser Volé


Cartier Baiser Volé je podmanivá orientální vůně pro ženy se smyslným akcentem vonné lilie. Objevte v sobě nevídaný šarm a svůdnost. S parfémem Baiser Volé to pro vás bude hračka. Libé esence vzácných květin, kde úchvatná lilie figuruje ve všech složkách, vás prostě nadchne. Další oslava ženské krásy od oblíbené značky Cartier má i krásný design flakónku, jež potěší nejedno oko. Zahalte své tělo do úžasného závoje smyslnosti a cizích dálek. Nic vás nepotěší tak, jako parfém Cartier Baiser Volé!
Vášnivé galbanum se v úvody mísí s výraznou vůní lilie, jejíž intenzita prostupuje celistvý parfém. V srdci také naleznete půvabnou růži, která vám poskytne luxusní nádech elegance. Na závěr je výrazněji cítit sladká vanilka, jejíž zklidňující tóny pohladí vaši mysl na příjemně dlouhou dobu.
Složení: zelené tóny, citrusy, lilie

Žádné komentáře

Okomentovat

© Ateliér beauties
Maira Gall