pondělí 19. prosince 2016

FÉERIE - Van Cleef & Arpels - Eau de toilette

Dnes bych Vám chtěla představit parfémovanou vodu  od značky FÉERI - Van Cleef & Arpels, kterou můžete zakoupit na ELNINO.

Výsledek obrázku pro feerie van cleef arpels

O značce Van Cleef & Arpels

Parfémy Van Cleef & Arpels | Van Cleef & Arpels - Van Cleef & Arpels je značka pro francouzské šperky, hodinky a parfémy. Společnost Van Cleef & Arpelsbyla byla založena v roce 1896 Charlesem Arpelsem a Alfredem Van Cleefem. Svůj první butik otevřeli v roce 1906 v Paříži. Společnost Van Cleef & Arpels získala věhlas zejména pro odborné znalosti v oblasti drahých kamenů. Její zakladatelé jsou uznáváni za průkopnické postupy při práci s drahokamy. V roce 2009 společnost vydala řadu luxusních parfémů o šesti vůních, kterou pojmenovala Collection Extraordinaire. Mezi věrné zákazníky Van Cleef & Arpels patří Sophia Loren, Elizabeth Taylor, Claudia Cardinale, Romy Schneider, Brigitte Bardot, Catherine Deneuve, Charlotte Rampling, Chiara Mastroianni, Sharon Stone, Kristin Scott Thomas, Julia Roberts nebo třeba Uma Thurman.



Tato vůně je velice svěží a květinová, převládá fialka, růže a kosatec. Bohužel tato vůně neoslovila, na mě byla , až moc kytičková :-)
Určitě osloví ženy, které mají rády lehčí, květinové vůně. Tato vůně obsahuje i mandarinku. Mandarinku jsme necítila spíše citrón,

Van Cleef & Arpels Feerie je hodně netradiční vůně pro ženy, které se nebojí odlišovat od ostatních. Chcete být pro své okolí tajemná a svůdná? Toužíte po obdivu a nebojíte se jít středem? Pak tu pro vás máme pravou ikonu mezi ženskými vůněmi. Sladké spojení květů fialky, pomerančového květu a jasmínu dodá každé majitelce potřebnou dávku svěží ženskosti. Tajemné tóny kosatce a černého rybízu pak zahalí ženské tělo do aury tajemna. Dopřejte si pocit výjimečnosti s temně modrým drahokamem Feerie.
Luxusní značka parfémů Van Cleef & Arpels vytváří vůně pro ženy, které nechtějí být všední a touží po smyslnosti a náboji tajemna. Famózní design flakónů bývá většinou stylizovaný do podoby vzácného šperku a tím parfémy Van Cleef & Arpels získávají punc dokonalosti. Staňte se i vy královnou večera. Buďte hodná obdivu s nádherou vůní Van Cleef & Arpels Feerie!



Složení

Hlava

fialka, rybíz, mandarinka

Srdce

jasmín, růže

Základ

kosatec, vetiver

Žádné komentáře

Okomentovat

© Ateliér beauties
Maira Gall