pondělí 2. ledna 2017

KENZO JEU D´AMOUR - PARFÉMOVANÁ VODA





Hlava
mandarinka, granátové jablko, čaj
Srdce
frezie, tuberosa
Základ
santalové dřevo, pižmo

KENZO JEU D´AMOUR
Tato parfémovaná voda, která má krásný flakónek mě velice zaujala, nejen svým vzhledem. Opět jsou zde kytičky, je tu také santalové dřevo a pižmo, které mám v parfémech velice ráda. Tato vůně je velice jemná, určitě nevydrží vonět stejně intenzivně celý den, ale i tak okouzlí svojí jemností a pohladí čichové vjemy.
Tuto vůni bych za řadila do kategorie UNI - co se týká věku. Hodí se například pro ženy, které chtějí vonět, ale pracují s klienty ( kosmetičky, lékařky, úřednice), tudíž si nemohou dovolit intenzivní vůni, které by mohla vadit. Na léto je tato vůně dle mého ideální, díky mandarince, která je v hlavě parfému.
Tuto vůni určitě zařadím do svého seznamu vůni, které bych chtěla vyzkoušet v plném balení.
Parfém můžete zakoupit v několika velikostech na ELNINO.CZ
zdroj obrázku: https://www.parfemy-elnino.cz/kenzo-jeu-d-amour-parfemovana-voda-pro-zeny-50-ml/


O značce Kenzo

Kenzo vzniklo pod záštitou japonského návrháře Kenzo Takady na počátku 70. let v Paříži a ještě v téže dekádě dosáhlo velmi zajímavých výsledků. Traduje se, že Kenzo Takada, dnes sedmdesátník, propadl módě díky módním magazínům svých sester. Tvrdohlavý japonský mladík šel nakonec za svým cílem i přes značnou nevoli rodiny, protože se na „normální“ škole cítil „znuděný“.Parfémy Kenzo přicházejí na řadu teprve roku 1988, kdy 
debutoval např. s kolekcí Kenzo de Kenzo. Momentálně jsou parfémy Kenzo známé po celém světě, mimo jiné pro svou nenapodobitelnou vůni a celkově specifický styl. V dnešní době patří parfémy Kenzo mezi významné lifestylové značky, udávající směr. Zajímavým artiklem je třeba „zelený a smyslný“ Kenzo Parfum D'Ete, nebo „orientálně městský“ Kenzo Tokyo pro muže ochotné experimentovat.

Žádné komentáře

Okomentovat

© Ateliér beauties
Maira Gall