čtvrtek 22. prosince 2016

GIVENCHY - DAHLIA DIVIN

Elegantní dámská vůně Givenchy Dahlia Divin si vás i vaše okolí okamžitě podmaní. S touto vůní budete neodolatelná a smyslná. Vůně Dahlia Divin byla totiž při svém vzniku inspirována vnitřní krásou a přirozeným sex-appealem.
Vyvážená kompozice propojuje květinové tóny a hřejivé dřevo. Vrchné tóny vůně Givenchy Dahlia Divin se otevírají sladkostí rybízu. Šťavnatá broskev a pomeranč působí velmi smyslně i hravě zároveň. Dále tato vůně nabízí náruč plnou květin. Obklopí vás aroma svůdných růží a jemného jasmínu. Spodní tóny jsou velice líbezné. Naleznete zde smyslné pižmo, sladkou vanilku a roztančené pačuli. Jedinečnou atmosféru dodává vůni hřejivé santalové dřevo. Výsledkem je opojné aroma, kterému nelze v žádném případě odolat.
S dámskou vůní Givenchy Dahlia Divin si nebudete muset na někoho hrát. S touto vůní totiž budete sama sebou! Nechejte naplno projevit svoji vnitřní krásu a okouzlete tak lidi okolo sebe svým přirozeným půvabem a šarmem. Tváří parfému Givenchy Dahlia Divin se stala populární zpěvačka Alicia Keys. Dámská toaletní voda byla uvedena na trh v roce 2015.

Měla jsem možnost vyzkoušet toaletní vodu DHALIA DIVIN.


                                                     
obrázek stažen z elnino.cz





Tato vůně nebyla špatná, dlouho vydržela, ale neoslovila mě natolik , že bych si ji zakoupila v plném balení. Tuto vůně bych doporučila starším dámám, na mladé náctileté se určitě tato vůně nehodí. Tuto vůni bych nosila spíš při výjimečných událostech.
Hlava
černý rybíz, broskev, červený pomeranč
Srdce
jasmín, růže
Základ
pačuli, santalové dřevo, vanilka, pižmo


Z Givenchy vůni jsem vyzkoušela ještě parfém DAHLIA DIVIN

Výsledek obrázku pro DAHLIA DIVIN

Parfém od toaletní vody se liší pochopitelně v intenzitě a především některých složkách parfému.
Vůně jsou si tedy lehce podobné, ale tento parfém je opravdu intenzivní a zařadila bych ho do zimních vůní pro dámy. Parfém nebyl špatný, ale asi nic co by mě na 100% oslovilo, abych si ho koupila.
Pokud budete zkoušet parfém v obchodě, opravdu si dejte na čas a vůni nechtě pořádně rozležet i několik hodin, aby jste opravdu cítili, jak na vaší kůži voní.

Hlava

mirabelka

Srdce

jasmín, bílé květiny

Základ

santalové dřevo, pačuli, vetiver











Žádné komentáře

Okomentovat

© Ateliér beauties
Maira Gall